TOTUL DESPRE TIKTOK. Cum se generează conținut viral și campanii de succes: 4 ore cu prezentări, studii de caz și know-how de la experți - UPGRADE 100 News
Premium Content

TOTUL DESPRE TIKTOK. Cum se generează conținut viral și campanii de succes: 4 ore cu prezentări, studii de caz și know-how de la experți

Bine ați venit la ‘UPGRADE 100 Focus’ -> de această dată, cu focus pe TikTok. Lansăm azi un nou format video original, interactiv, oferit pentru început gratuit (integral pentru membrii comunității U100).

În producția de mai jos poți afla informații prețioase direct de la reprezentanții platformei social media a momentului precum și din partea unor experți în folosirea aplicației.

[P] Experți în promovarea pe TikTok. 
Let's rock!

Navigând în videouri, pe punctele de interes marcate ca atare, veți descoperi rapid informații utile despre TikTok – aplicația care are deja în România peste 4.1 milioane de utilizatori lunar, din care 2.4 milioane folosesc aplicația zilnic.

Datele vin direct de la reprezentanta companiei în regiune, precum și de invitați și experți în utilizarea noii aplicații social media.

Plus: în cele 4 ore pe care le publicăm azi într-un format condensat și prelucrat după transmisia live, veți vedea discuții și sesiuni Q&A într-un format ușor de urmărit, creat de la zero de echipa U100.

 • Producția e împărțită în două: partea 1 e free-to-watch, partea a 2-a, care conține alte prezentări + e-book-ul “TikTok Marketing for Brands” by SocialInsider e disponibilă doar membrilor comunității UPGRADE 100. Poți crea un cont foarte simplu, folosind formularul de mai jos (gratuit, momentan).

PARTEA 1: Reprezentanți TikTok, creatori și strategi de conținut + Q&A

Pentru ușurința navigării, în colțul din dreapta jos a vide0-ului poți selecta principalele puncte de interes. Puteți ajunge la acestea și direct prin click pe shortcut-urile FFW de sub video – momentele-cheie sunt detaliate și mai jos.

FFW: Dragoș Stanca – U100 | Laura Savu – TikTok | Alin Stoica – Global Records | Cristina Almasan – Creator | Călin Fusu – Antreprenor | Debate + Q&A

 • 00:00:30 -> Dragoș Stanca, fondatorul platformei UPGRADE 100, explică de ce TikTok e important și ce este noul format UPGRADE 100 Focus.
 • 00:18:50 -> Laura Savu, reprezentata TikTok în mai multe țări din UE, în calitate de Global Community Manager, vorbește despre platformă, formate publicitare, cum se poate obține un rezultat bun în aplicație și oferă multe informații prețioase “direct de la sursă”.
 • 00:53:00 -> Alin Stoica, consultant social media al Global Records, a lansat primele campanii în aplicație încă de pe vremea în care se numea Musical.ly și era axată doar pe muzică. Ce a învățat și ce funcționează în aplicație, aflați din prezentarea lui.
BONUS. Laura și Alin au fost și invitații lui Dragoș la show-ul UPGRADE 100 Live de la Radio Guerrilla. Ascultați ediția podcast aici sau în aplicația preferată:

 • 01:15:00 -> Cristina Almășan, actriță și cunoscut creator de conținut social media pe Instagram, Youtube, Facebook și mai nou TikTok explică modul în care a ajuns în foarte scurt timp să fie una dintre cele mai urmărite persoane din România, cu peste 775.000 de foloweri.
 • 01:35:00 -> Q&A cu publicul care a participat la transmisiunea live și cu speakerii din prima parte.
 • 01:41:00 -> Călin Fusu, om de afaceri cunoscut în digital și antreprenor în serie, povestește live experiența lui în folosirea TikTok.
 • IMPORTANT! Tipul acesta de conținut este oferit, de regulă, în cadrul unor evenimente cu bilete care costă cel puțin 100 de euro. UPGRADE 100 vă propune însă un model nou: plătiți doar dacă doriți și doar cât considerați că merită conținutul prezentat, folosind acest link.

PARTEA a 2-a: Agenții social-media, producători video, experți în comunicare

Pentru a viziona și partea a 2-a, ai nevoie de un cont ca membru al comunității UPGRADE 100 -> formularul de membru care, după log-in, deblochează accesul e la finalul materialului.

Ce conține partea a 2-a, disponibilă după log-in pentru comunitatea U100?

 • 00:03:40 -> Maria Ganta, SocialInsider, explică diferențele dintre TikTok și Instagram și oferă gratuit e-book-ul “TikTok Marketing for Brands” -> disponibil după logare
 • 00:20:00 -> Robert Tatoi, FollowArt, unul dintre cei mai creativi producători video specializați pe TikTok, despre tehnici de a atrage atenția în rețea
 • 00:40:30 -> Mih Lovin, L2 Digital + Squad Influencers – vorbește despre ce funcționează și ce nu pe TikTok vs. alte platforme sociale, despre filtre VR/AR și alte tehnici avansate precum și despre cea mai mare campanie derulată până acum în aplicație, pentru brandul Mirinda de la Pepsi.
 • 01:20:00 -> Adela Dan / McCann și Bogdan Slăvescu / GroupM – interviu live despre cum văd marile agenții de media platforma TikTok acum și de ce nu există încă bugete majore alocate spre aplicație
 • 01:29:00 -> Dezbatere finală cu întrebări-cheie și concluziile “de reținut” din partea speakerilor și invitaților

Vezi video-ul mai jos -> atențiee vizibil doar după ce te loghezi sau creezi un cont UPGRADE 100. Username-ul și parola oferă acces nu doar la conținutul premium din UPGRADE 100 News ci și la UPGRADE 100 App și UPGRADE 100 Virtual Festival

UPGRADE 100 Community

Your U100 Community account is the same for U100 APP and U100 Virtual Festival

Go to LOGIN

Senior Project Manager @UPGRADE 100 | Producer @UPGRADE 100, RadioGuerrilla