Descoperă universul inspirațional PIATRAONLINE - UPGRADE 100 News
iCEE.fest 2018 - Updates [RO]

Descoperă universul inspirațional PIATRAONLINE

Piatra are multe fațete, este versatilă și poate transforma orice loc într-o adevărată galerie de artă. În showroom-ul și pavilionul expozițional din Aleea Teișani nr. 137 A, piatra naturală își are propria casă. Și pentru că misiunea brandului este acela de a fi un #GeneratorDeInspirație, showroom-ul este într-o continuă schimbare. În ultimele 12 luni, cu ocazia aniversării a primilor 10 ani, PIATRAONLINE a organizat o serie de campanii și proiecte dedicate online-ului, de la cea mai de succes campanie de recrutare, „Hiring RockStars”, „Review the good” până la aducerea în România a operelor de arta realizate de cunoscutul artist japonez Ito Hirotoshi pentru a marca 10 pe piața de materiale de construcții și design.

„Pentru a produce în mod constant valoare, nu poți sta pe loc. Ca să rămâi actual, trebuie să te schimbi!” Mariana Bradescu-Constantinesc, Managing Partner PIATRAONLINE

PIATRAONLINE face alegeri curajoase și pune mereu la dispoziția clienților săi produse îndrăznețe și avangardiste. Piatra naturală este pentru cei care știu că vor ceva diferit – atunci când toți ceilalți fac aceleași alegeri, ai curajul de a-ți găsi propriul stil!

Showroom-ul PIATRAONLINE din Aleea Teișani 137A nu mai este doar un loc, ci o sală de spectacol în care reprezentațiile se schimbă iar emoțiile se reînnoiesc mereu. Cele mai frumoase tipuri de piatră naturală devin vedetele reprezentației iar spectatorii vin aici pentru a se bucura de un real show al inspirației. Piatra naturală este scoasă în evidență prin frumusețea detaliilor de amenajare asemenea unei galerii de artă unde natura este piesa centrală.

Pentru a susține conceptul de #GeneratorDeInspirație, PIATRAONLINE a lansat o serie de proiecte majoritatea cu o amprentă importantă în digital:

  • emisiunea Inspiring Stories, un facilitator al discuțiilor cu oameni inspiraționali din lumea arhitecturii și a artelor ce se difuzează bilunar, LIVE pe pagina de Facebook PIATRAONLINE. Vineri, 15 iunie, emisiunea Inspiring Stories va transmite live de la iCEE.fest 2018 o serie de interviuri cu speakeri cunoscuți din panelul evenimentului, alături de moderatorul Mariana Brădescu.
  • campania Review the Good, o provocare adresată bloggerilor de a împărtăși experiențe pozitive pentru a încuraja exprimarea feedback-ului pozitiv;
  • campania #OpenForInterpretation, un concurs adresat tuturor pasionaților de fotografie care își doresc să surprindă în imagini showroom-ul. Cele mai expresive fotografii vor fi cumpărate și vor servi drept material în campaniile de comunicare ale brandului la nivel național. În plus, fiecare participant are șansa de a fi selectat de către Vlad Eftenie pentru a participa la un seminar gratuit de fotografie. Concursul este deschis până pe 23 iunie!
  • Arhikit, un proiect lansat sub conceptul #GeneratorDeInspiratie prin intermediul căruia au fost livrate în mod gratuit, către arhitecți și designeri, un set gratuit de mostre cu cele mai diverse tipuri de piatra naturală care să îi ajute în proiectele de amenajare.

Reinventează-te și tu alături de PIATRAONLINE, un adevărat #GeneratorDeInspiratie!

Mai multe detalii, aici: www.piatraonline.ro sau pe Linkedin și Facebook!