Metaversul lui Zuckerberg, roboții lui Dineș și rețeaua lui Trump. Știrile lunii octombrie dezbătute - UPGRADE 100 News
News

Metaversul lui Zuckerberg, roboții lui Dineș și rețeaua lui Trump. Știrile lunii octombrie dezbătute

Facebook rămâne Facebook, dar nu mai e Facebook, ci Meta, Daniel Dineș, fondatorul UiPath spune că roboții lui vor putea îndeplini aceleași sarcini ca oamenii, Donald Trump vrea să-și lanseze rețea socială, mai are de rezolvat statusul codului sursă care ar fi folosit abuziv pentru că e al unei alte companii, Tesla e primul producător auto care a depășit capitalizarea de 1000 de miliarde de dolari, CNN și-a șters pagina de Facebook în Australia, iar viceguvernatorul Băncii Angliei avertizează că criptomonedele ar putea genera o criză economică similară cu cea din 2008.

Pe scurt, acestea au fost principalele subiecte notate în newsletterul UPDATE 1.1 care face un rezumat cuprinzător al lunii care tocmai s-a încheiat și pe care Dragoș Stanca și Marian Hurducaș le-au dezbătut în cea mai nouă ediție de UPGRADE 100 Live, la Radio Guerrilla.

Versiunea podcast audio, realizată în parteneriat cu Banca Transilvania, poate fi ascultată pe platformele de podcasting. Din Spotify, spre exemplu, poate fi ascultată inclusiv aici:

Și acum știrile pe larg:

SOCIAL MEDIA and BIG TECH

DISRUPTION

STARTUPS and INVESTMENTS

 TECH and DEMOCRACY

 CRYPTO & BLOCKCHAIN

Următoarea ediție de UPGRADE 100 Live se va întâmpla luni, 8 noiembrie 2021. Te poți abona aici pentru a primi în inbox următoarele newsletters.