[VIDEO] Antreprenorul Sergiu Biriș a lansat la UPGRADE 100 Live primul curs profesionist în limba română despre cum să atragi bani de la investitorii din tehnologie - UPGRADE 100 News
Latest Updates

[VIDEO] Antreprenorul Sergiu Biriș a lansat la UPGRADE 100 Live primul curs profesionist în limba română despre cum să atragi bani de la investitorii din tehnologie

Antreprenorul Sergiu Biriș a lansat în cadrul emisiunii UPGRADE 100 Live cu Dragoș Stanca de la Radio Guerrilla, proiectul StartupDeSucces.ro, primul curs complex de e-learning destinat antreprenorilor dornici să înțeleagă tot mecanismul aflat dincolo de idee și produs.

Cursul explică unde întâlnești investitorii potriviți, cum duci o rundă de investiții la bun sfârșit sau care sunt greșelile din care a învățat în 15 ani de antreprenoriat, cum a reușit să vândă cu peste 500 de milioane de dolari platforma LiveRail către Facebook și multe altele.

Pe lângă peste 20 de ore de conținut video de curs grupate în peste 80 de lecții video, în 5 module vei găsi în curs multe alte resurse importante și valoroase: zeci de documente si template-uri editabile, exerciții și teste, și chiar sesiuni lunare de întrebări și răspunsuri, live cu Sergiu Biriș.

Nu cred în oamenii care au un singur business de succes și anume cum să îi învețe pe alții cum să aibă succes: cred în antreprenori tech care chiar au dovedit succes…

..iar faptul că unul dintre cei mai cunoscuți dintre ei pe plan local a decis să elaboreze un material foarte bun, adaptat pentru România, pe acest subiect – cu informații greu accesibile, altmiteri – e un eveniment care merită tot suportul meu și, sper, al comunității UPGRADE 100“, a spus Dragoș Stanca în timpul dialogului cu autorul materialului educativ.

Sergiu Biriș a devenit cunoscut când avea doar 24 de ani, în 2007 când Trilulilu a fost evaluat la peste 2.5 milioane de euro.

A lansat apoi LiveRail, cel mai important proiect care i-a adus venituri consistente fiind co-fondator alături de Andrei DuncaFacebook a cumpărat produsul pentru peste 500 milioane de dolari. A urmat Zonga, în parteneriat cu Vodafone și acum Eventmix, platforma unde s-a reunit cu co-fondatorul LiveRail pentru o nouă provocare.

Înregistrarea discuției despre curs și despre antreprenoriat tech poate fi ascultată în orice platformă audio sau, în format video, pe Facebook și YouTube:

Cursul este disponibil pe site-ul StartupDeSucces.ro. Comunitatea UPGRADE 100 beneficiază de un discount important, pe care îl puteți obține by request via email tickets [@] upgrade100.com

Senior Project Manager @UPGRADE 100 | Producer @UPGRADE 100, RadioGuerrilla