Giganții Internetului vin la Bucuresti săptămâna viitoare: 7 întrebări si răspunsuri despre iCEE.fest 2018 - UPGRADE 100 News
iCEE.fest 2018 - Updates [RO]

Giganții Internetului vin la Bucuresti săptămâna viitoare: 7 întrebări si răspunsuri despre iCEE.fest 2018

Probabil ai auzit de iCEE.fest – e prescurtarea de la Interactive Central and Eastern Europe Festival. Se întâmplă la Bucuresti, chiar săptămâna viitoare: 14 si 15 iunie, la Grand Cinema & More.

În 2019 e posibil să se organizeze într-o altă capitală europeană, deci e bine să profiți acum. Tipurile de bilete disponibile sunt aici. ATENTIE: vânzarea online a biletelor se va suspenda în doar câteva zile!

1. Ce se întâmplă, mai exact?

Aproape 200 de experți in Internet si tehnologie din partea playerilor globali majori, dar si speakeri internaționali si futuristi din domeniul transformării digitale expun, pe 7 scene si 9 linii de conținut specializate, timp de 2 zile, cele mai noi tendințe si predicții legate de evoluția businessului si societății.

2. Cine va participa?

Tu? 😉

La festival vin toate marile companii din digital si tehnologie, începând cu giganți precum Google, Facebook, Netflix sau Apple, continuând cu branduri majore din tehnologie ca Shazam, Instagram, Youtube, playeri globali din media – CNN, Financial Times, The New York Times, El Mundo – dar si agenții de media, creație, virtual reality, la care se adaugă futuristi, speakeri cunoscuți si experți.

Anul trecut, iCEE.fest a adunat aproape 4.000 de participanți – profesionisti, antreprenori, investitori din 15 țări: 35% din participanți sunt din afara României.

3. Despre ce e vorba, concret?

Linia care leagă toate liniile de conținut din festival este impactul Internetului si tehnologiei în schimbarea afacerilor, a comunicării si a societății, în ansamblu. 

Sunt 9 linii principale de conținut (prezentări, dezbateri si workshopuri), mai exact:

  1. Disruption by Tehnology – despre impactul tehnologiei în business
  2. VR/AR & Creativity – un click aici te va convinge
  3. Advertising & Marcom – despre tendințele în comunicarea online
  4. Digital Content & AdTechnology – despre conținut digital si modalități de monetizare
  5. eCommerce & Retail – despre vânzări online si tehnici avansate de crestere
  6. Fintech, Blockchain & Cryptocurrencies – despre impactul tehnologiei in domeniul financiar-bancar
  7. eHealth & MedTech – despre cum tehnologia ne ajută să trăim mai mult si spitale moderne
  8. Tech & Democracy – după scandalul Cambridge Analytica, discutăm serios despre asta
  9. Startups & Investments – zona dedicată antrepenorilor, investitorilor si viitorului

4. Cum pot decide, rapid, ce mă interesează?

Dacă dai click aici poți să alegi apoi domeniul care te interesează mai mult – desi toate se inter-conectează între ele –, si vei vedea speakerii confirmați pentru fiecare, în acest moment.

Si mai simplu: poți da click aici si apoi să citesti si selectezi detalii despre fiecare content stream în parte.

Nu îți plac doar prezentatorii de la marile companii? Nici o problemă: speakerii independenți pe care îți recomandăm să nu îi ratezi sunt listați aici.

5. De ce ar trebui să particip?

Pentru că economia trece prin transformări profunde generate de explozia tehnologiei si a consumului tot mai crescut de digital. Compania pentru care lucrezi ar trebui să înțeleagă asta si să te specializeze în acest sens.

iCEE.fest e o oportunitate unică pentru un upgrade rapid, o doză concentrată de know-how structurat corespunzător de specialisti cunoscuți pe fiecare specializare în parte.

6. Cât costă biletul?

De 4 ori mai puțin decât la orice eveniment similar din Europa 🙂

Pe lângă biletele care oferă acces la toate zonele din festival, există si bilete mai ieftine, specializate pe domenii. Chiar si bilete gratuite, pentru elevi si studenți, prin Bursele iCEE.fest!

Pentru decizia corectă îți recomandăm doi pasi:

PASUL 1: Să consulți AGENDA iCEE.fest 2018 – atenție, sunt mai multe scene!

PASUL 2: Să alegi biletul potrivit, în funcție de prezentările si workshopurile de pe fiecare scenă.

Oferta completă de bilete este listată aici

7. Care e atmosfera la festival?

Pe lângă multă muncă festivalul e si super-fun. Standup comedy aproape non-stop, cu actorul si comediantul britanic Jeff Leach, care e si gazda festivalului + concerte live si petreceri. Arme, Suie Paparude, The Monojacks si alți artisti vor destinde atmosfera.

Dar si mai simplu e să îți răspundem cu un video de doar 1 minut si jumătate:

Gata? Te asteptăm? 😉

Ok. Hai! Pentru orice nelămuriri sau oferte personalizate – există discounturi pentru mai mult de 5 bilete comandate – ne găsesti si pe Facebook sau e-mail tickets@upgrade100.com