Data, Tech, YouTube & Creative la Google Marketing Conference 2021. Află totul despre noile trenduri, direct de la experți. - UPGRADE 100 News
Latest Updates

Data, Tech, YouTube & Creative la Google Marketing Conference 2021. Află totul despre noile trenduri, direct de la experți.

Upgrade 100 te invită pe 1 iulie la o conferință virtuală ce dă tonul schimbărilor în marketingul global.

Cu toții de pregătim de schimbări majore în abordarea cât mai personalizată a utilizatorilor și suntem în căutarea instrumentelor care să livreze rezultatele dorinte de strategiile de comunicare.

Acum este momentul să aflăm de la experți înternaționali în domenii sensibile precum colectarea și utilizarea datelor cum să comunicăm mai eficient cu publicul nostru, cum să integrăm tehnologia în procesele în dezvoltarea afacerilor și cum creativitatea este soluția pentru progres.

Iată de ce ar trebui să participi la Google Marketing Conference alături de peste 400 de profesioniști din Europa:

Cum să-ți crești compania și profitul folosind Google Advertising

Speakerul acestei teme este Nicolas Darveau Garneau– Google Chief Evangelist, rol din care interacționează cu cele mai complexe și sofisticate conturi de advertising din rețeaua Google. Pe 1 iulie se alătură Google Marketing Conference cu prezentarea unei strategii de creștere a pofitabilității investițiilor de marketing în Google.

Tot ce trebuie să știi despre GA4/Google Analytics 4

Cea mai importantă schimbare din ultimul deceniu și care va avea impact asupra industriei globale. Jill Quik, trainer în digital marketing cu o experiență de lucru cu sute de companii va prezenta oportunitățile și beneficiile noii platforme. Cu o abordare aplicată ea va detalia pas cu pas noutățile platformei și va răspunde tuturor întrebărilor despre GA4.

Exemple practice și eșecuri surprinzătoare în Digital Transformation

Cine altul decât Neil Hoyne, Chief Measurement Strategist Google, poate explica  mai bine procesele de digitalizare prin care trec companiile, capcanele inevitabile și cum pot fi ele evitate.

Ce e nou pe YouTube?

Ce mai mare platformă video din lume lansează în premieră noi formate, iar Spyridoula Drakopoulou, Head of Finance & Agencies Google, va prezenta un set de strategii care să ajute companiile să-și îmbunătățescă prezența și rezultatele pe YouTube.

Până pe 30 iunie Upgrade 100 oferă membrilor comunității un discount de 25% la prețul biletelor. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un mai pe adresa tickets@upgrade100.com.

Participarea la Google Marketing Conference îți va da ocazia să descoperi cele mai performante strategii și instrumente în creșterea performanțelor pentru compania ta. Descoperă întreaga listă de speakeri pentru a te familiariza cu viziuni diferite, creative și provocatoare pentru tot ce înseamnă Data, Tech, Youtube și Creative astăzi.

Agenda completă și toate detaliile privind accesul la acest webcast sunt disponibile pe pagina oficială

Senior Project Manager @UPGRADE 100 | Producer @UPGRADE 100, RadioGuerrilla