Kuende adoptă tehnologia Blockchain pentru a oferi utilizatorilor experiențe cât mai autentice - UPGRADE 100 News
News

Kuende adoptă tehnologia Blockchain pentru a oferi utilizatorilor experiențe cât mai autentice

Dacă nu ai auzit până acum de Kuende, află că este o rețea de socializare hibrid ceva mai diferită decât cele pe care le știi. Kuende se folosește de tehnologia blockchain pentru a stimula utilizatorii să interacționeze in viața reală. Ei vor să obțină acest lucru prin diverse stimulente și competiții pentru utilizatori.

Pavel Antohe, CEO și fondator Kuende, mărturisește că a realizat de acum cinci ani că e ceva în neregulă cu rețelele de socializare. Depresia și izolarea celor care răsfoiesc zilnic postările prietenilor virtuali sunt din ce în ce mai pregnante. Însă Kuende îi încurajează pe oameni să se contecteze la un nivel autentic.

Pavel Antohe, CEO și fondator Kuende: “Mi-am canalizat întreaga energie pentru a găsi o soluție la această problemă. Astfel a luat naștere Kuende. Ne dorim ca prin intermediul Kuende oamenii să socializeze și să trăiască momente cât mai autentice.

Pavel ne-a mai spus: “Am căutat o modalitate de a recompensa utilizatorii Kuende pentru loialitate și angajament. Și pentru ca utilizatorii tineri să aibă experiențe în afara Kuende, am știut că e nevoie de o platformă cât mai cool și stimulente de genul celor din jocurile pe calculator. Așa că în 2015 am lansat Kuende. Am fost susținuți de o investiție privată de 2.6 milioane de dolari pentru a dezvolta ideea.

Conform spuselor lui Pavel, etapa a doua a planului este crearea unui modul de provocări (Challenges Framework) pentru a facilita experiența offline a utilizatorilor. Pentru un rezultat cât mai optim, au implicat și comunitatea Kuende în procesul creativ. Implicarea utilizatorilor a necesitat recompense. Drept urmare, Kuende oferă oamenilor monede virtuale sub forma punctelor Kuende pentru că sunt activi în comunitate. Însă acestea nu au nicio valoare reală. Așa că au început să caute o metodă de a stimula utilizatorii.

În iulie 2017 a explodat piața criptomonedelor și a luat naștere fenomenul ICO. Cei de la Kuende au descoperit că tehnologia blockchain este soluția la ambele probleme: motivarea utilizatorilor să contribuie la crearea provocărilor și oferirea de recompense corecte și transparente. Iar peste o lună, au început crearea propriei criptomonede.

Apoi au organizat și un eveniment de promovare pentru toți cei care cred în viziunea și produsul lor. În aprilie 2018, au anunțat evenimentul de lansare a propriei criptomonede. Astfel au înlocuit sistemul actual al recompenselor cu un alt sistem bazat pe tehnologia blockchain.

Dacă dorești să afli întregul drum parcurs de Kuende de la înființaret, precum și detalii despre criptomoneda KUE, vizitează: https://ico.kuende.com.

Kuende încurajează socializarea reală și autentică în afara platformei. Platforma se focusează pe comunitate, locații și afaceri care pot facilita provocările și interacțiunile sociale. Publicitatea directă este redusă la minimum. Astfel, oamenii se bucură de un serviciu pozitiv și gratuit care le aduce nenumărate beneficii.

Câte ceva despre Kuende:

  • Echipa are 24 de membri, pasionați și motivați să creeze un serviciu în folosul oamenilor. Printre ei se află 16 programatori talentați (dintre care 2 au lucrat pentru Google).
  • Kuende este susținut de investitori precum Dokia Capital, care au investit în alte proiecte mari cum ar fi Polkadot, Cosmos sau Digix.
  • Consilieri de renume mondial și parteneri (printre care și ICEEfest și Def Camp) i-au ajutat să formeze modulul de provocari offline într-un mod inovativ și competitiv pentru utilizatori și companii.
  • Kuende are deja peste 56.000 de utilizatori – și asta fără nicio strategie de marketing. Poți testa aplicatiile de iOS si Android sau varianta web pe https://kuende.com.
  • Utilizatorii sunt foarte mulțumiți. Kuende este cotată la 4.8 pe Google Play Store, unde aplicația a fost descărcată de peste 20.000 de ori.

Kuende își propune să atragă cel puțin 50.000.000 utilizatori până la sfârșitul în anul 2020, timp în care va dezvolta provocări offline folosind realitatea augumentată și va revoluționa modul în care companiile vor interacționa cu publicul lor țintă.