IQ DIGITAL SUMMIT: IAȘI devine locul de întâlnire al marilor experți din tech și transformare digitală! - UPGRADE 100 News
News

IQ DIGITAL SUMMIT: IAȘI devine locul de întâlnire al marilor experți din tech și transformare digitală!

Experții globali în tehnologie Jonas Kjellberg (co-fondator Skype) și futurologul Richard van Hooijdonk vorbesc despre cum arată viitorul în business, împreună cu ministrul digitalizării, Sebastian Burduja, și numeroși leaderi de opinie ai comunității tech locale, pe scena primei ediții IQ DIGITAL Summit

IQ DIGITAL Summit IAȘI, organizat în 27 mai, este primul eveniment IQ Digital la care are acces publicul, format în care experți internaționali în tehnologie, alături de specialiștii tech din România vor explica provocările le care le aduce viitorul zonei de business.  

La IQ Digital Summit va vorbi și Sebastian Burduja, noul ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării. A confirmat prezența pe scenă și cunoscutul antreprenor tech, Radu Georgescu. 

Cine sunt Jonas Kjellberg și Richard van Hooijdonk

Discuția IQ Digital va fi lansată pe scena Teatrului Național “Vasile Alecsandri” de cunoscutul antreprenor în serie Jonas Kjellberg, unul dintre fondatorii Skype, care, după ce a pus pe picioare peste 50 de companii, a ajuns să dedice timp serios mentoratului. Kjellberg vorbește deseori despre secretele construirii unui business adaptat vremurilor, din zona tech.

Jonas Kjellberg

Kjellberg a fost și CEO al Campuz Mobile (cumpărat de Vodafone), a fondat Player.io (cumpărat de Yahoo!) și a condus board-ul iCloud (cumpărat de Apple). Acum e investitor în BCG Digital Ventures și Gear Up Ventures.

Un alt invitat special al summit-ului de la Iași este futurologul Richard van Hooijdonk – CEO al Trendforce.one, care va prezenta nu doar scenarii, ci și soluții la problemele cu care urmează să ne confruntăm în viitorul apropiat.

Van Hooijdonk e cunoscut pentru ideile sale neconvenționale, fiind invitat destul de des să vorbească despre “ce urmează” în organizații precum Meta, IBM, Google sau Microsoft.

Richard van Hooijdonk – CEO al Trendforce.one. (copyright: Jens Rötzsch)

Lui van Hooijdonk îi place să pună teoria în practică și nu se sfiește să vorbească despre ce trăiește – și-a implantat chip-uri, care îi fac viața mai ușoară, spune el.

Ministrul Digitalizării vine la IQ Digital Summit Iași

Totuși, este mediul de afaceri din România pregătit pentru viitor? Explică starea de fapt, dar și schimbările necesare, invitații speciali Sergiu Manea, CEO BCR și Marian Ignat, Director Executiv Distribuție Retail, alături de experți ai acceleratorului de business InnovX.

Noul ministru al Digitalizării, Sebastian Burduja, va lua parte la dezbaterea despre transformarea digitală a statului, împreună cu lideri de opinie din zona tech.

Sebastian Burduja, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizarii

Antreprenori și experți IT – George Buhnici – producător de conținut, Radu Puchiu – expert în e-guvernare , Delia Iliasa, managing partner SanoPass, Alexandru Holicov –  fondator Adservio, Dan Zaharia – fondator Fab Lab Iași, vor intra, de asemenea, în dialog. Lista speakerilor se va actualiza constant, pe site-ul oficial al summit-ului.

Sezonul 1 din IQ Digital: peste 150.000 de antreprenori români interesați

Conceptul IQ DIGITAL a fost gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – o inovație BCR – ca un format informativ și educațional hybrid media, cu un conținut ce îmbină cultura digitală cu tehnici din televiziune, menit să ajute la rezolvarea provocărilor întâmpinate în procesele de digitalizare cu care se confruntă antreprenorii din sectorul IMM din România.

Primul sezon IQ Digital a adunat peste 30 de experți și lideri de opinie din zona tech și  a ajuns la peste 150.000 de antreprenori români interesați de digitalizare, așa că organizatorii au decis extinderea și cu un format dedicat marilor comunități profesionale tech și IT locale.

Iași e primul mare oraș unde se lansează conceptul în formatul eveniment cu public.

Grăbește-te, acces în limita locurilor disponibile!

Accesul la IQ DIGITAL Summit din 27 mai se va face gratuit, în limita locurilor din Teatrul Național Iași -> pe baza unei aplicații, disponibile AICI.