Going Full Mobile with Answear: Aplicația mobile îmbunătățește experiența de shopping online în fashion - UPGRADE 100 News
News

Going Full Mobile with Answear: Aplicația mobile îmbunătățește experiența de shopping online în fashion

Obiceiurile de navigare și, implicit, de research și cumpărare ale românilor au migrat, odată cu tendința globală, spre dispozitivele mobile. Așa că, în mod natural, aplicațiile mobile au devenit un must have, nu doar un nice to have pentru branduri și magazine online. Aplicația online shop-ului multibrand de fashion Answear, dezvoltată in-house, se pliază pe nevoia și dorința românilor de a face cumpărături pe smartphone sau tabletă cu aceleași beneficii și aceeași experiență de pe desktop.

Peste 50.000 de utilizatori au descărcat aplicația în primele trei luni de la lansarea, în februarie, a versiunii pentru iOS în România, urmată de cea pentru Android. Cererea, în cazul pieței românești, a fost cu atât mai mare cu cât tranzacțiile pe mobile au crescut în prima jumătate a lui 2018 cu 130% față de primele 6 luni ale anului 2017. Probabil cea mai importantă și smart acțiune care poate fi făcută în privința dezvoltării unei aplicații este ca aceasta nu doar să păstreze experiența de pe website – de la beneficiile oferite utilizatorilor până la selecția de produse – ci să o și îmbunătățească.

Pentru că online înseamnă și mult research, iar în zona de fashion inspirația e cuvântul-cheie, ușurința de a căuta, filtra și găsi, în final, produsele potrivite, sunt cuvintele-cheie pentru aplicația Answear. Toate așezate peste un mix de branduri premium, branduri proprii Answear și unele accesibile și o diversitate de stiluri atractivă. Pentru ca oricare ar fi look-ul, jobul și stilul preferat al celor care intră în aplicație, să rezoneze cu ceea ce înseamnă #WeAreTheAnswear: aici îți găsești ținutele care îți însoțesc proiectele, ideile, vacanțele, călătoriile și fiecare zi.

În special pe mobile și într-un online shop cu un număr foarte mare de produse, imaginile de calitate, conținutul video și navigarea ușoară sunt lucruri de care utilizatorul are nevoie pentru a lua decizia de cumpărare. Feature-uri necesare sunt și tabelele de mărimi, evidențierea culorilor și specificațiilor produselor, livrarea și returul simplu și disponibilitatea produselor din colecții de branduri premium apreciate (Tommy Hilfiger, Guess, Levis, Calvin Klein, New Balance, Under Armour, Adidas Originals, Nike) dar și colecții proprii, adaptate tendințelor. Aplicația Answear oferă aceste lucruri plus evidențierea beneficiilor pentru utilizatori: oferte speciale, colecții noi în fiecare lună, branduri noi în portofoliu și beneficii dedicate exclusiv utilizatorilor aplicației. Iar programul de loialitate Answear Club, care oferă 10% discount membrilor la fiecare comandă printr-un sistem de puncte de fidelizare, este integrat și în aplicație, continuând experiența de până acum a clienților.

Aplicația mobile Answear este disponibilă în versiunile iOS și Android, oferind acum un discount exclusiv utilizatorilor ei. Enjoy & join #WeAreTheAnswear!