Studentă ori student peste 18 ani? Poți veni GRATUIT la cel mai mare festival dedicat Internetului - înscrie-te în programul de burse Linde și hai la iCEE.fest: UPGRADE 100 - UPGRADE 100 News
ICEEfest

Studentă ori student peste 18 ani? Poți veni GRATUIT la cel mai mare festival dedicat Internetului – înscrie-te în programul de burse Linde și hai la iCEE.fest: UPGRADE 100

Avem o super-știre, azi: 300 de elevi si studenţi români pasionaţi de tehnologie pot ajunge gratuit la iCEE.fest: UPGRADE 100. Pe scurt, ce poți învăța la festival > AICI.

Festivalul cunoscut pentru că aduce în România toate marile companii globale din digital, încă din 2012, a dat startul unui program special de burse sponsorizat de Linde.

În fiecare an primim mesaje de genul: <Copilul meu ar vrea să vină la festival, există și sistem de plată în rate?> . 50% discount pentru elevi si studenţi nu e suficient, încă, în România de azi. Ne bucurăm că putem continua acest program datorită noului nostru partener, Linde”, spune fondatorul festivalului, Dragoș Stanca.

Lumea devine din ce în ce mai conectată. La Linde creăm modalități inteligente de a transforma multitudinea de date disponibile în proiecte cu valoare reală pentru clienții noștri“, spun reprezentanții Linde, liderul pieței gazelor industriale la nivel naţional. ”Tehnologia, spiritul inovator şi inventiv sunt elemente definitorii pentru compania noastră încă de la bun început”.

Cum poți obține bursa UPGRADE 100 by Linde? Intră pe pagina dedicată proiectului și înscrie-te sau fă o propunere de caz special care merită să participe la festival (elevi și studenţi cu posibilităţi materiale reduse, cu merite deosebite etc).

  • În cazul în care numărul cazurilor propuse ce se vor califica la program va depăsi capacitatea maximă posibilă, criteriul de departajare va fi cel cronologic, în funcţie de momentul înscrierii.

De asemenea, o altă veste bună e că pe lângă programul de burse, un număr limitat de startup-uri vor putea să participe gratuit. Detalii si inscrieri, aici.

Pe site-ul UPGRADE 100 puteti găsi mai multe detalii, studii de caz spectaculoase și un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc în Bucuresti, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti in perioada 13-14 iunie 2019, pentru al 8-lea an consecutiv, și este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George/ BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, MedLife, Majoritas Academy și a altor susținători.

***

Înscrie-te la Bursele UPGRADE 100 

Află mai multe despre Linde Gas Romania