[RO] Autor de bestseller, producător și speaker, futuristul Gerd Leonhard vine la iCEE.fest 2018 - UPGRADE 100 News
iCEE.fest 2018 - Updates [RO]

[RO] Autor de bestseller, producător și speaker, futuristul Gerd Leonhard vine la iCEE.fest 2018

Uimitoarea dezvoltare tehnologică din ultimele decenii a făcut ca predictibilitatea unor domenii vitale să fie extrem de dificilă.

Concentrându-și atenția asupra viitorului apropiat, Gerd Leonhard a reușit însă să ofere o viziune concretă în ceea ce privește zonele de business, media, comunicare, transformare digitală și tehnologie.

”Viitorul nu mai este o extensie a prezentului” Gerd Leonhard

Membru al Societății Regale de Arte (RSA, Londra), Gerd este un speaker de top la nivel mondial, prezentând la peste 1700 de evenimente în 60 de țări.

Lista sa de clienți include Google, Sony, UBS, Mastercard, WWF, Nokia, The Guardian, Siemens, RTL, ITV, BBC, France Telecom, Orange, Deutsche Telekom, The Financial Times, DDB, Ogilvy, Comisia Europeană, VISA și mulți alții.

  • Gerd este și membru al Consiliului Consultativ al Institutelor de Cercetare Indiene și Canadiene

Subiecte abordate în prezentări:

  • ce înseamnă să fii om într-o lume a mașinilor și algoritmilor
  • redefinirea relațiilor om – mașină
  • viitorul muncii și a locurilor de muncă

Prezentările sale sunt renumite pentru stilul provocator, dar inspirat, plin de umor și motivant. Sunt motivele pentru care Wired Magazine l-a plasat pe Gerd în top 100 cele mai influente personalități din Europa. [sursa]

VIDEO/ Viitorul umanitații și Inteligența Artificială

Aici puteți vedea alte prezentări din portofoliul lui Gerd Leonhard.

”Câtă libertate suntem dispuși să mai sacrificăm pentru a fi mai eficienți și mai în siguranță?”

”În era digitală, trebuie să ne rezervăm dreptul de a ne deconecta. Offline-ul ar putea fi noul lux deși ar trebui să fie o normalitate”

”Există câteva lucruri pe care nu ar trebui să încercăm să le digitalizăm. Pentru că acestea sunt cele care ne fac umani”

Acestea sunt doar cîteva dintre ideile pe care Gerd Leonhard le expune în ultima sa carte: ”Tchnology vs Humanity”.

Autor a mai multor cărți despre viitor, Gerd este și coautorul bestseller-ului ”The Future of Music”, despre care vorbește în detaliu aici.

*****

CEO @ The Future Agency, Gerd Leonhard vine la iCEE.fest 2018 – București, 14 și 15 Iunie. Biletele pentru festival pot fi achiziționate de aici.