UiPath, Google și alte mari companii dezbat la București cum inteligența artificială si robotizarea schimbă economia. Moderator al scenei AI&ROBOTICS de la iCEE.fest: UPGRADE 100 va fi robotul 3-5CU - UPGRADE 100 News
ICEEfest

UiPath, Google și alte mari companii dezbat la București cum inteligența artificială si robotizarea schimbă economia. Moderator al scenei AI&ROBOTICS de la iCEE.fest: UPGRADE 100 va fi robotul 3-5CU

The Enghlish Version is Here

Inovațiile din zona automatizării și inteligenței artificiale sunt definitorii pentru viitorul a milioane de job-uri din industrii tot mai diverse.

După succesul international major, ochii lumii tehnologiei sunt ațintiți asupra României, datorită celor de la UiPath, companie ajunsă la peste 7 miliarde de dolari evaluare în doar 2 ani de la primele runde de investiții.

Business Development Manager la UiPath, Răzvan Atim vine la iCEE.fest: Upgrade 100 să ne spună povestea primului unicorn românesc.

Lui i se vor adăuga si alți speakeri UiPath, pe scena dedicată inteligenței artificiale si roboticii – agenda festivalului cunoscut pentru că aduce în România toate marile companii globale din digital, încă din 2012, cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținutRobotics & AI fiind doar una dintre acestea.

  • Un articol cu linkuri utile despre toate subiectele atinse de iCEE.fest: UPGRADE 100 găsiți aici.

Jurnalistul George Buhnici (ProTV) va fi gazda zonei dedicate AI si Robotics, alături de 3-5CU, un robot autonom menit să lucreze în spații aglomerate și care oferă ajutor pe zonele de navigare și comunicare.

Iată ce știe să facă 3-5SCU, într-un scurt clip:

După “Viziunea UiPath asupra viitorului muncii și automatizării” urmeză o sesiune dedicate transformărilor provocate de inteligența artificială, unde vor prezenta:

  • Dan Oros, Head of Marketing Romania, Google
  • Nancy Nemes, Founder, Ms. AI
  • Romain Lerallut, Engineering Director, Criteo
  • Mihai Costache, Engineering Competence Centre Deputy Director, Thales
  • Wayne Butterfield, Director Cognitive Automation & Innovation, Information Services Group (ISG)

Subiectul va fi dezbătut si de cel mai cunoscut speaker din acest an, Salim Ismail, co-fondator al “Singularity University” – cel care, după prezentarea programată în 14 iunie, va fi intervievat live-on-stage de Andreea Esca de la Stirile ProTV.

Pe site-ul iCEE.fest: UPGRADE 100 puteti găsi o serie de articole si mai multe studii de caz spectaculoase și un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc în Bucuresti, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, în 13 si 14 iunie.

Agenda festivalului de anul acesta cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținut, la care se adaugă speakeri-vedetă (precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, psihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin.

Studenții (18+) care doresc să participe au posibilitatea să intre gratuit, prin bursele oferite de LINDE. Înscrieri, aici.

De asemenea, startup-urile din tehnologie sunt invitate să participe la o competiție cu premii de 50.000 de euro iar antreprenorii, au, de asemenea posibilitatea să participle gratuit la scenele dedicate lor – detalii sunt aici.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti chiar săptămâna care urmează, joi si vineri, pentru al 8-lea an consecutiv, și este realizat cu sprijinul Orange,Nissan, George/ BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, MedLife, Majoritas Academy și a altor susținători.