[RO] Creat pentru tine, inspirat din natură. glo™ ELEMENTS - PREMIUM Edition 2018. Ediție limitată - UPGRADE 100 News
iCEE.fest 2018 - Updates [RO]

[RO] Creat pentru tine, inspirat din natură. glo™ ELEMENTS – PREMIUM Edition 2018. Ediție limitată

glo™, cel mai avansat dispozitiv de încălzit tutunul de la British American Tobacco, lansat în România la finalul anului trecut, are acum o ediție limitată premium: glo ELEMENTS. Inspirat de trei elemente speciale din natură și de chimia lor, glo ELEMENTS este disponibil în trei variante: nuanțe de crom, aur și carbon.

Autentic, special, instinctual, glo ELEMENTS este expresia vie a atracției elementare și a chimiei ce ne ghidează uneori alegerile în viață. AUR, CARBON și CROM sunt elemente naturale rezultate din atracția moleculelor care le compun.

glo ELEMENTS este special din punct de vedere al designului, al senzației pe care o oferă, este expresia acelui device pe care simți că trebuie să îl ai; nu știi de ce, dar simți atracția elementară.  Totul pentru că există chimie, chimia elementelor din jurul nostru pe care nu o înțelegem întotdeauna, dar o simțim de fiecare dată. glo ELEMENTS a fost inspirat de frumusețea naturală a elementelor aur, crom și carbon.

Tehnologia glo vine cu o propunere unică pentru consumatorii săi: un singur aparat, un singur buton și până la 30 de sesiuni consecutive de utilizare cu o singură încărcare a bateriei. Fără alte dispozitive adiționale, te poți bucura de noua experiență fără scrum, fără fum și cu mai puțin miros*.

Device-ul poate fi achiziționat de pe www.glo.ro sau din magazinul glo™ aflat în Băneasa Shopping City.

* În comparație  cu fumul eliberat de o țigaretă normală. Această caracteristică nu înseamnă neaparat că acest produs este mai puțin nociv decât alte produse de tutun.