Logo UPGRADE 100 News
Logo UPGRADE 100 News

Prima ediție a festivalului dedicat transformării digitale UPGRADE 100 a adunat la București peste 3.500 de participanți și 200 de speakeri (199 de oameni + robotul 3-5CU)

Comment

Prima ediție a festivalului UPGRADE 100, noul concept al fostului iCEE.fest, a anunțat cifrele finale legate de participarea din acest an.

3.772 de persoane au participat la festival – dintre care 200 de speakeri – , un număr mai redus decât cifra de „peste 4.000”, anunțată inițial. Participanții au venit din peste 20 de țări, ponderea publicului din România fiind de circa 75%.

Am avut peste 4.200 de intrări la festival, e corect – dar nu e același lucru cu numărul de participanți, așa cum numărul de vizitatori unici ai unui site nu este egal, ci de câteva ori mai mare, comparativ cu persoanele care vizitează acel site. Preferăm o raportare corectă, așa că am corectat public cifra reală, fideli politicii noastre <zero bullshit>”, a explicat fondatorul festivalului, Dragoș Stanca, într-un mesaj către participanți.

Pe site-ul festivalului s-au pus deja în vânzare biletele pentru ediția de anul viitor, care se anunță cel puțin la fel de spectaculoasă, având în vedere că transformările generate de tehnologie și Internet se vor amplifica.

Cele 8 scene UPGRADE 100 au totalizat un număr de peste 100 de ore de conținut, grupat în 11 conferințe simultane – toate înregistrările prezentărilor din festival urmând a fi disponibile membrilor comunității (care dețin un bilet valid pentru ediția 2019 sau 2020) în aplicația UPGRADE 100.

UPGRADE 100 a avut 45 de parteneri în acest an, printre care Orange – sponsor principal încă de la prima ediție – NissanGeorgeBCRCoca-ColaGLOmPlatformMedLife, Verizon Media, MedLife, Majoritas Academy și alții. Lista completă este aici.

Daniel Marton

Author

Daniel Marton

After 3 years as a radio reporter (back in 2003), Daniel has experienced some other options that media can offer: 2 years as a special reporter (print), 2 years as a news commentator (tv), 2 years as an editor-in-chief (online) plus another 5 years as an online manager (digital). Since 2016, he is a freelance journalist, delivering documented articles and creative ideas for any kind of media. Ever since then, Daniel joined the iCEE.fest family, as a contributing editor for iCEE.news.

Up Next

Related Posts

Discussion about this post