OMV MaxxMotion 100plus – carburantul inovator ce prelungește viața motorului tău - UPGRADE 100 News
iCEE.fest 2018 - Updates [RO]

OMV MaxxMotion 100plus – carburantul inovator ce prelungește viața motorului tău

Te-ai gândit vreodată câtă grijă ai de motorul mașinii tale? 

Inovația pentru viitor de care te bucuri în prezent

Dacă ți-ai adresat măcar o dată această întrebare, OMV îți dă răspunsul: OMV MaxxMotion 100plus.

OMV MaxxMotion 100plus respectă întru totul cele mai înalte standarde stabilite de asociațiile producătorilor auto și de motoare din întreaga lume, care se regăsesc în Worldwide Fuels Charter. Caracteristicile OMV MaxxMotion 100plus rezultate în urma testelor se încadrează în benzinele de categoria 5, cea mai avansată categorie, pentru care există cele mai riguroase cerințe de performanță a carburanților. Evoluția tehnologiilor folosite de industria auto și a motoarelor impune standarde de calitate mult mai ridicate pentru carburanți, iar OMV MaxxMotion 100plus răspunde celor mai noi tendințe din industria auto.   Măsurătorile pe bancul de probe efectuate efectuate asupra unor motoare ale unor vehicule populare medii au arătat îmbunătățiri ale performanței motorului cu până la 5% la turații mici pentru o elasticitate bună a cuplului motor. Măsurătorile prin dinamomentre rulou în condiții specifice de testare efectatuate pe un vehicul popular mediu cu un motor modern cu injecție directă pe benzină a arătat îmbunățirea performanțelor la accelerare cu până la 14%. Avantajele depind de tipul de vehicul, de modul de conducere și de starea tehnică a motorului și au la bază o comparație carburanții care îndeplinesc cerințele minime locale conform EN228.

În plus, cu recomandarea TUV Austria, noua benzină curăță, protejează și previne formarea depozitelor pe supapele de admisie cu până la 96%.

Oare sunt toate benzinele la fel? Prin ce se diferențiază OMV MaxxMotion 100plus de restul carburanților de pe piața din România?

Performanță: Formula unică de aditivi din componența OMV MaxxMotion 100plus eliberează potențialul maxim al motorului: ardere mai eficientă datorită cifrei octanice ridicate (și a compoziției aditivate) și elasticitate mai bună la cuplul motor. Aditivul ce se regăsește în carburantul OMV MaxxMotion 100plus, reprezintă inovația rezultatată în urma multiplelor teste de laborator.

Testele [1] au indicat creșterea puterii motorului cu până la 5% în faza de accelerare și îmbunătățirea performanțelor la accelerare cu până la 14%.

Protejează motorul: Utilizat în mod frecvent, carburantul de performanță OMV MaxxMotion 100plus reduce depunerile de calamină, eliberând supapele de admisie. Numărul dublu de molecule de curățare față de ceilalți carburanți din gamă, nu doar curăță, dar și mențin motorul curat pentru mai mult timp. Testele  au arătat că folosirea îndelungată elimină până la 63% din depuneri, dar au și un puternic efect de prevenție, maximizând durata de viață a motorului: până la 100% prevenire a coroziunii și până la 96% prevenire a depunerilor de pe supapele de admisie. [2]

Emisii reduse: Printr-o performanță crescută a motorului dar și printr-o potecție crescută a acestuia, numărul de emisii în atmosferă, scade considerabil.

În concluzie, pentru a te bucura de experiențe cât mai plăcute de condus, optează pentru carburantul care are grijă, într-adevăr, de motorul mașinii tale. OMV MaxxMotion 100plus este o investiție în prezentul tău de care se va bucura viitorul mașinii tale! Pentru că încurajăm noile descoperiri tehnologice și considerăm inovația ca fiind eminamente necesară, anul acesta suntem carburantul official a Iceefest. Vino la Iceefest pentru a afla de la cele mai representative figuri din domeniu, noile descoperiri tehnologice!

[1] Detalii suplimentare pe site-ul omv.ro

[2] Detalii suplimentare pe site-ul omv.ro