Co-fondatorul „Singularity University", Salim Ismail, vine la iCEE.fest: UPGRADE 100 pentru a vorbi despre tehnologie, viitor și ultima sa carte, într-o discuție moderată de Andreea Esca - UPGRADE 100 News
ICEEfest

Co-fondatorul „Singularity University”, Salim Ismail, vine la iCEE.fest: UPGRADE 100 pentru a vorbi despre tehnologie, viitor și ultima sa carte, într-o discuție moderată de Andreea Esca

Bucureștiul devine capitala internetului, pentru două zile, joi și vineri urmând să se desfășoare iCEE.fest: UPGRADE 100.

Organizatorii celui mai amplu festival dedicat transformărilor provocate de internet organizat vreodată în România au anunțat că Facebook și Google vin la Bucuresti cu cel mai mare număr de speakeri si traineri din istoria de 8 ani a evenimentului. Sunt peste 180 de speakeri confirmați!

AGENDA EXPLICATĂ ESTE PUBLICATĂ AICI

Agenda festivalului de anul acesta cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținut, la care se adaugă speakeri-vedetă precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University” sau Marcus Shingles, ex CEO XPRIZE – acesta din urmă urmând să vorbească în deschiderea primei zile, ca un anunț de ultim moment făcut de organizatori – detalii, aici.

În mod clar, îmi pare cel mai amplu festival dedicat transformării digitale din Europa!”, a spus Salim Ismail despre noul iCEE.fest: UPGRADE 100.

În deschiderea celei de-a doua zile, Salim Ismail va susține o prezentare despre cum pot companiile să folosească tehnologii de ultimă generație pentru a-și depăși competitorii.

Sunt informații vitale provenite în urma anilor de cercetare pentru scrierea bestseller-ului ”Exponential Organizations”, carte ce va fi lansată, în versiunea în limba română, la festival.

  • Video: Exponential Organisations, puncte cheie

>>> Urmează o dezbatere despre cum tehnologia schimbă lumea în care trăim plus o sesiune de Q&A, gazda fiind Andreea Esca, de la Stirile ProTV.

Aici, Salim Ismail își va prezenta și ultima carte, „Exponential Transformations”, un ghid complet ce dezvăluie pașii pe care organizațiile trebuie să-i urmeze pentru a adopta cu succes metodologia ExO

  • Video: Exponential Transformations, primele idei

Pe site-ul UPGRADE 100 puteti găsi mai multe detalii, studii de caz spectaculoase și un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc în Bucuresti, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, în 13 si 14 iunie.

Există 8 tipuri de bilete, cu prețuri pornind de la doar 75 de euro. 300 de studenți pot ajunge la festival gratuit, prin înscriere la Bursele UPGRADE 100.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti săptămâna care urmează, joi si vineri, și este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George/ BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, MedLife, Majoritas Academy și a altor susținători.