Logo UPGRADE 100 News
Logo UPGRADE 100 News

Cel mai mare festival din Europa de Est dedicat transformărilor provocate de internet și tehnologie, la București

Comment

iCEE.fest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – se lansează sub un nou nume, UPGRADE 100, și aduce în Capitala României peste 140 de speakeri, experți și autori ai unor lucrări importante din domeniul transformărilor provocate de Internet și de noile tehnologii, în cel mai amplu festival de acest tip care a avut loc vreodată în țara noastră și în regiune.

Festivalul – care va avea loc în 13 si 14 iunie – a anunțat azi o agendă complexă (care se poate consulta aici), ce cuprinde mai multe evenimente în paralel. Practic, sunt 14 evenimente paralele care ar putea avea, fiecare in parte, un pret al biletului similar cu accesul general la festival.

    • O conferință a giganților globali, la Bucuresti: cel mai mare număr de speakeri și traineri de la Google, Facebook, LinkedIn și din partea altor playeri globali majori (Facebook si Google având scene dedicate, câte o zi întreagă) care au participat vreodată la un eveniment de acest tip organizat în România. Detalii, aici.
    • Un eveniment important dedicat startup-urilor: „UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch” va înlocui „200 Seconds of Fame” anul acesta, deoarece câștigătorul competiției din cadrul festivalului va primi si o finanțare de minim 50.000 de euro, din partea fondului de investiții GapMinder.

 

Speakerii grupați pe fiecare linie de conținut sunt listați aici.

Biletele pentru festival se pot cumpăra de pe site-ul oficial, aici.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti, pentru al 8-lea an consecutiv, și este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife și a altor susținători.

Cum a fost anul trecut? Puteti vedea in filmul de mai jos:

Carmen Codrean

Author

Carmen Codrean

Project Manager @ iCEE.fest | Producer @ UPGRADE 100, Radio Guerrilla

Up Next

Related Posts

Discussion about this post