BOB-concierge: Primul Asistent Automatizat care aduce o diversitate mare de bunuri și servicii direct în casa consumatorului  - UPGRADE 100 News
News

BOB-concierge: Primul Asistent Automatizat care aduce o diversitate mare de bunuri și servicii direct în casa consumatorului 

Startup-ul romanesc Multinode Network SRL lanseaza „BOB-concierge” – primul dispozitiv automatizat destinat blocurilor rezidentiale, care efectuaza un mix de servicii pentru locatari – de la livrarea cumparaturilor e-commerce, inclusiv a produselor alimentare cu pastrare la rece si a mancarii, pana la serviciile de curatatorie chimica si minishop alimentar de tip self check out. Automatele fac parte din domeniul Internet Of Things si functioneaza impreuna cu o aplicatie mobila.

BOB-concierge este o inovatie 100% romaneasca, atat producerea automatelor, cat si executia software-ului inteligent sunt dezvoltate in Romania. Primul automat este deja instalat intr-un bloc rezidential din Bucuresti si satisface necesitatile zilnice a locatarilor. In acest an compania planifica producerea si amplasarea in blocurile rezidentiale a inca 50 de astfel de automate, iar in urmatorii 2-3 ani reteaua va fi extinsa pana la 5,000 de dispozitive instalate in toata tara.

„Suntem convinsi ca acest aparat va deveni rapid un element standard din infrastructura unui bloc rezidential modern. BOB-concierge aduce in spatiile rezidentiale, direct la usa consumatorului, serviciile care pana acum au fost accesibile doar in spatii publice. Asemenea experienta va fi mult apreciata de locatari si va aduce succes proiectului”, spune Mihai Girnet, CEO-ul Multinode Network SRL.

Startup-ul planifica sa convinga investitorii pentru resursele financiare necesare pentru a dezvoltarea unor retele similare de automate in alte cateva tari din regiune.

Pentru urmatoarea etapa de dezvoltare a acestui proiect este prevazuta extinderea esentiala a serviciilor oferite consumatorilor.

Infiintat in 2018, Multinode Network SRL este un startup romanesc cu capital strain. La momentul actual investitia in acest proiect valoreaza $1 mln.